Σπεύσατε!



Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός αναρτήσεων στο blog του Λυκείου μας. Με το πέρας του διαγωνισμού, η αρμόδια επιτροπή που αποτελείται από καθηγητές και καθηγήτριες του σχολείου μας θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει για τις βραβεύσεις.

Ο διαγωνισμός στέφτηκε με απόλυτη και απρόσμενη επιτυχία. Μέχρι σήμερα στο blog μας δημοσιεύτηκαν 72 αναρτήσεις! Η δε ανταπόκριση του κοινού με σχόλια είναι επίσης εντυπωσιακή! (160 δημοσιευμένα σχόλια μέχρι σήμερα)

Έχετε λίγο καιρό ακόμη? Επισκεφτείτε το ιστολόγιό μας, αφήστε την ανάρτησή σας ή «ενισχύστε» με το σχόλιό σας μία από τις υπάρχουσες αναρτήσεις. Και ποιος ξέρει, μπορεί το δικό σας σχόλιο να κρίνει τον νικητή!

Οι τρεις πρώτες αναρτήσεις που θα επιλέξει η επιτροπή, θα λάβουν ως βραβείο από μία δωροεπιταγή. Οι πέντε πιο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις θα λάβουν ειδικό βραβείο συμμετοχής.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει σε δημόσια εκδήλωση και τα βραβεία στις νικήτριες και στους νικητές του διαγωνισμού θα δοθούν από τον Διευθυντή του Λυκείου μας κ. Γιώργο Παπαθανασίου.