Σπεύσατε!


Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός αναρτήσεων στο blog του Λυκείου μας. Με το πέρας του διαγωνισμού, η αρμόδια επιτροπή που αποτελείται από καθηγητές και καθηγήτριες του σχολείου μας θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει για τις βραβεύσεις.

Ο διαγωνισμός στέφτηκε με απόλυτη και απρόσμενη επιτυχία. Μέχρι σήμερα στο blog μας δημοσιεύτηκαν 72 αναρτήσεις! Η δε ανταπόκριση του κοινού με σχόλια είναι επίσης εντυπωσιακή! (160 δημοσιευμένα σχόλια μέχρι σήμερα)

Έχετε λίγο καιρό ακόμη? Επισκεφτείτε το ιστολόγιό μας, αφήστε την ανάρτησή σας ή «ενισχύστε» με το σχόλιό σας μία από τις υπάρχουσες αναρτήσεις. Και ποιος ξέρει, μπορεί το δικό σας σχόλιο να κρίνει τον νικητή!

Οι τρεις πρώτες αναρτήσεις που θα επιλέξει η επιτροπή, θα λάβουν ως βραβείο από μία δωροεπιταγή. Οι πέντε πιο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις θα λάβουν ειδικό βραβείο συμμετοχής.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει σε δημόσια εκδήλωση και τα βραβεία στις νικήτριες και στους νικητές του διαγωνισμού θα δοθούν από τον Διευθυντή του Λυκείου μας κ. Γιώργο Παπαθανασίου.

Εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης