Διοργάνωση ημερίδας από την EESTEC LC Xanthi



Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η EESTEC LC Xanthi διοργανώνει φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά ημερίδα ενημέρωσης μαθητών για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Το σχολείο μας θέλοντας να βοηθήσει του μαθητές του να επιλέξουν σωστά τη σχολή που θα επιθυμούσαν να ακολουθήσουν, συμμετέχει και φέτος στην ημερίδα. Ένας αριθμός μαθητών του λυκείου μας θα παρακολουθήσει την ενημέρωση που θα γίνει από φοιτητές του ΔΠΘ για τις σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου.

Για την καλύτερη οργάνωση αλλά και τη διεξοδική ενημέρωση των μαθητών η οργανωτική επιτροπή συνέταξε ένα ερωτηματολόγιο που απευθύνεται στους ενδιαφερόμενους. Η συμπλήρωσή του θα βοηθήσει τους φοιτητές - οργανωτές να συμπεριλάβουν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία που θα ήταν χρήσιμα για τους μαθητές.

Ο σύνδεσμος του ερωτηματολογίου είναι ο: https://docs.google.com/forms/d/1_wT5KYVNSBqngPfHglCMFhLUji2TfDmK34DUSkfKRAE/viewform

Ελπίζουμε να συμμετέχετε στη συμπλήρωσή του και να να σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε και εσείς από κοντά στην ημερίδα.

Η επιλογή είναι δύσκολη αλλά θυμηθείτε ότι όπου υπάρχει ένα θέλω υπάρχει και ένας δρόμος....Δίπλα στη δική σας θέληση υπάρχουν βέβαια και όλοι αυτοί που σας στηρίζουν και σας βοηθούν.

Σταματία Μπαχτσιαβάνη
Καθηγήτρια Χημικός, 1ο ΓΕΛ Ξάνθης