Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελληνίωνΤρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Μέσα από την καρδιά μας, θέλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης ? αλλά και όλης της χώρας ? που είδαν τις προσπάθειές τους να ευοδώνονται, πετυχαίνοντας το πολυπόθητο στόχο για εισαγωγή στα Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι της χώρας και να τους ευχηθούμε να έχουν καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη στο δύσκολο αυτό αγώνα των παιδιών όπως και στους άξιους εκπαιδευτικούς μας, που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ως δεύτερη οικογένεια, στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών και αγωνίστηκαν να τους μεταδώσουν την απαιτούμενη γνώση στην προσπάθειά τους για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.

Σε όσους μαθητές δεν κατόρθωσαν να πετύχουν το στόχο της εισόδου σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, θέλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι θα έχουν και άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους για να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και τους καλούμε να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για ένα καλύτερο αύριο με υπομονή, επιμονή, πίστη και αισιοδοξία.

εκ της Διευθύνσεως, 1ο ΓΕΛ Ξάνθης