Διαφορετικότητα & Εθελοντισμός στην Ξάνθη



Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Στο πλαίσιο της δημόσιας παρουσίασης των Ερευνητικών Εργασιών του 1ου Λυκείου Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 η παρουσίαση των projects των τμημάτων Α4 & Α5. Οι εργασίες, που παρουσιάστηκαν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Λυκείου μας, είχαν τα εξής θέματα: «Ο Εθελοντισμός στην πόλη της Ξάνθης» και «Όλοι διαφορετικοί - Όλοι ίσοι» , με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Ιωακείμ Παπαδόπουλο, θεολόγο.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές των παραπάνω τμημάτων παρουσίασαν μέσα από ένα εξαιρετικό video, την εξελικτική πορεία των ερευνητικών εργασιών τους, τις δράσεις στις οποίες έλαβαν μέρος καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τα ερευνητικά αποτελέσματα των εργασιών τους.

Μετά από σκληρή δουλειά καθ? όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα παιδιά παρουσίασαν ένα αποτέλεσμα που συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, που αποτελούνταν από συμμαθητές τους άλλων τμημάτων και καθηγητές τους.

Ευχαριστούμε πολύ τις συναδέλφισσες καθηγήτριες του Λυκείου μας κ. Σοφία Ελευθεριάδου, φιλόλογο, κ. Κώστα Καβανόζη, φιλόλογο, κ. Κωνσταντίνα Λαγού, θεολόγο και κ. Γλυκερία Νότα , νομικό, που παρακολούθησαν την εκδήλωση, καθώς και τους μαθητές που παραβρέθηκαν και υποστήριξαν τις παρουσιάσεις των συμμαθητών τους.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές των τμημάτων Α4 και Α5 και στον επιβλέποντα καθηγητή των Ερευνητικών τους Εργασιών κ. Ιωακείμ Παπαδόπουλο, για την όμορφη και συγκινητική εμπειρία που μας πρόσφεραν με την παρουσίαση των εργασιών τους!

Βάγια Παπαδοπούλου, φιλόλογος


Για το Σχέδιο Υποβολής Ερευνητικής Εργασίας Α΄ τετραμήνου, του τμήματος A4 πατήστε εδώ
Για το Σχέδιο Υποβολής Ερευνητικής Εργασίας B΄ τετραμήνου, του τμήματος A4, πατήστε εδώ
Για το Σχέδιο Υποβολής Ερευνητικής Εργασίας Α΄ τετραμήνου, του τμήματος A5 πατήστε εδώ
Για το Σχέδιο Υποβολής Ερευνητικής Εργασίας B΄ τετραμήνου, του τμήματος A5, πατήστε εδώ