Διαφορετικότητα & Τέχνη, Εθελοντισμός & Αγάπη



Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Οι δημόσιες παρουσιάσεις των Ερευνητικών Εργασιών του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης, συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, με τα τμήματα Α2 και Α7. Οι εργασίες που παρουσιάστηκαν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Λυκείου μας, είχαν τα εξής θέματα: «Προσεγγίζοντας τη διαφορετικότητα μέσα από την τέχνη» και «Θέλω, μπορώ, προσφέρω αγάπη», με επιβλέπουσα καθηγήτρια την κ. Κωνσταντίνα Λαγού, θεολόγο.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας παρουσίασαν την πορεία των ερευνητικών εργασιών τους, τις δραστηριότητες στις οποίες έλαβαν μέρος και τα αποτελέσματα των projects τους μέσα από ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό βίντεο.

Μια ιδιαίτερα καλαίσθητη αφίσα, φιλοτεχνημένη από τα ίδια τα παιδιά, κοσμούσε το χώρο των παρουσιάσεων.

Την παράσταση «έκλεψε» η μαθήτρια του Α2 Μαριαλένα Θεοχάρους, η οποία τραγούδησε με υπέροχη φωνή και συναίσθημα το «We are the world».

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους καθηγητές του Λυκείου μας κ. Ιωακείμ Παπαδόπουλο, θεολόγο κ. Ματούλα Μπαχτσιαβάνη, χημικό, και κ. Δημόκλεια Χατζηκωνσταντινίδου, κοινωνιολόγο, που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές των τμημάτων Α2 και Α7 και στην επιβλέπουσα καθηγήτρια των Ερευνητικών τους Εργασιών κ. Λαγού, για την υπέροχη δουλειά που μας παρουσίασαν!

Βάγια Παπαδοπούλου, φιλόλογος

Για το Σχέδιο Υποβολής Ερευνητικής Εργασίας Α΄ τετραμήνου, του τμήματος Α2, πατήστε εδώ
Για το Σχέδιο Υποβολής Ερευνητικής Εργασίας Β΄ τετραμήνου, του τμήματος Α2 , πατήστε εδώ
Για το Σχέδιο Υποβολής Ερευνητικής Εργασίας Α΄ τετραμήνου, του τμήματος Α7, πατήστε εδώ
Για το Σχέδιο Υποβολής Ερευνητικής Εργασίας Β΄ τετραμήνου, του τμήματος Α7, πατήστε εδώ

...