Με το τμήμα Α7 στο «Ξάνθη Πόλη Ονείρων»



Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης «Ξάνθη, Πόλη Ονείρων-Μουσικά Σχολεία συναντούν τον Μάνο Χατζιδάκι» , οι μαθήτριες και οι μαθητές του τμήματος Α7, με συνοδό εκπαιδευτικό την υπεύθυνη καθηγήτρια του τμήματος, κ. Βάγια Παπαδοπούλου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο από τις πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της τετραήμερης εκδήλωσης.

Η πρώτη έλαβε χώρα τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, όπου παρακολουθήσαμε τη συναυλία που έδωσαν τα Μουσικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης ?Avi Akyol? και της βουλγαρικής πόλης Shiroka Laka.

Δεύτερη εκδήλωση ήταν Τελετή Λήξης, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, την Τρίτη 5 Μαΐου 2015.

Στις εκδηλώσεις, ως συνοδός καθηγήτρια μαζί μας ήταν η φιλόλογος του σχολείου μας κ. Βάσω Δράκου, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Πολλές ευχαριστίες και «μπράβο» στις μαθήτριες και στους μαθητές του Α7 για την άψογη συμπεριφορά τους και το υποδειγματικό ήθος που πάντα επιδεικνύουν, σε κάθε δραστηριότητα και εκδήλωση του Λυκείου μας.

Βάγια Παπαδοπούλου, Φιλόλογος
Υπεύθυνη τμήματος Α7

Ευχαριστούμε πολύ τη μαθήτρια της Γ' Λυκείου, Μαρία Παπαδοπούλου, για την ευγένειά της να μας παραχωρήσει το φωτογραφικό υλικό της ανάρτησης.

...