Ο χορός στην 7η Τέχνη



Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Πολιτιστικού Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων «Ο χορός στην 7η Τέχνη» , με επιβλέπουσα καθηγήτρια τη φιλόλογο του Λυκείου μας κ. Βάσω Δράκου. Η συγκεκριμένη παρουσίαση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των Γιορτών Νεολαίας 2015, που διοργανώνει κάθε χρόνο το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, σε συνεργασία με την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Ξάνθης, κ. Πόπη Κλούρη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές και μαθήτριες του συγκεκριμένου προγράμματος παρουσίασαν σε μαθητές και καθηγητές τις ομαδικές τους εργασίες στις οποίες εργάζονταν καθ? όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και ένα όμορφο video με τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.

Πριν την έναρξη της παρουσίασης, οι μαθητές του προγράμματος πρόσφεραν ποπ κορν στους συμμαθητές τους που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα για να παρακολουθήσουν την παρουσίασης. Ήταν μια ευχάριστη και γευστική έκπληξη για όλους!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου μας κ.Μαρία Γκαγκώνη, την οποία ευχαριστούμε πολύ. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις καθηγήτριες του Λυκείου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους συνοδεύοντας τους μαθητές τους και παρακολουθώντας την εκδήλωση: την κ. Δήμητρα Αθανασέλη, καθηγήτρια Αγγλικών, την κ. Κυριακή Ταουκτσόγλου, καθηγήτρια Μαθηματικών, την κ. Ελίνα Τσομακίδου, καθηγήτρια χημείας.

Πολλά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στις μαθητές του προγράμματος και στην υπεύθυνη καθηγήτριά τους!

Βάγια Παπαδοπούλου, φιλόλογος

...