Παρουσίαση προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας



Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Λυκείου μας, έγινε η παρουσίαση του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας με τίτλο: «Αναζητώντας πληροφορίες για τα επαγγέλματα που με ενδιαφέρουν. Επαγγελματικές μονογραφίες». Την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος είχε αναλάβει ο θεολόγος, καθηγητής του Λυκείου μας, κ. Ιωακείμ Παπαδόπουλος. Επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν ο κ. Αντώνης Παπαντωνίου, υπεύθυνος του Κέντρου Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Ξάνθης.

Με το πέρας της επιτυχημένης παρουσίασης των αποτελεσμάτων του προγράμματος από τους μαθητές και τις μαθήτριες, πραγματοποιήθηκε από τον κ. Παπαντωνίου μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση του προγράμματος σπουδών του Νέου Λυκείου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου μας κ. Μαρία Γκαγκώνη, την οποία ευχαριστούμε πολύ. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους καθηγητές του Λυκείου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους συνοδεύοντας τους μαθητές τους και παρακολουθώντας την εκδήλωση: τον κ. Παρασκευά Διαμαντή, μαθηματικό, την κ. Κωνσταντίνα Λαγού, θεολόγο, την κ. Θωμαή Παπουτσή, οικονομολόγο.

Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του ΚΕΣΥΠ Ξάνθης για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί στην εκδήλωση και για την ομιλία του για το θέμα που μας αφορά όλους. Θερμά συγχαρητήρια στον συντονιστή του προγράμματος κ. Ιωακείμ Παπαδόπουλο και φυσικά σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές μας για την υπέροχη παρουσίαση!

Βάγια Παπαδοπούλου, φιλόλογος

...