Η σχολική χρονιά 2013-2014 έφτασε στο τέλος



Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Σαν χθες ήταν που ξεκινούσε η νέα σχολική χρονιά. Ξεκινήσαμε με όνειρα, προσδοκίες, απαιτήσεις, σχέδια. Κάποια ευοδώθηκαν, κάποια πραγματοποιήθηκαν. Άλλα πάλι, μπήκαν στις καλένδες, θα επαναπροσδιοριστούν και θα τεθούν σε νέες βάσεις.

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2013-2014, το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης, έκανε αισθητή την παρουσία και τη συμμετοχή του, σε πλείστες εκδηλώσεις που προάγουν ήθος, πολιτισμό, αξίες και ιδανικά. Διδακτικό προσωπικό και μαθητικό δυναμικό, έκαναν ότι ήταν δυνατό, δεδομένου των συνθηκών. Δικαιολόγησαν πλήρως το αξίωμα ότι το σχολείο πρέπει να είναι αποταμιευτήρας πολιτισμού και αξιών.

Ευχαριστίες

Στη διάρκεια του "ταξιδιού" μας, στη σχολική χρονιά που πέρασε, αρωγός και συμπαραστάτης ήταν ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης. Στάθηκαν στο πλευρό μας, έμπρακτα και υποστηρικτικά.

Κάθε μαθητής μας, αξιοποίησε τις δυνατότητες και τα ερεθίσματα που του δόθηκαν, ώστε να βγει ωφελημένος και "ευεργετημένος" σ' αυτή τη διαδρομή της Γνώσης.

Κάθε εκπαιδευτικός του Συλλόγου Διδασκόντων, πρόσφερε στο μέγιστο δυνατό, στον τομέα που μπορούσε, ώστε να στεφθεί με επιτυχία κάθε δραστηριότητα.

Η Διεύθυνση του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης, συμπαραστάτης σε κάθε πρωτοβουλία και πυλώνας σταθερότητας.

Το καλοκαίρι, είναι ιδανική εποχή για αυτοκριτική, ανασυγκρότηση και ανασύνταξη δυνάμεων. Υπόσχεση δίνουμε, τη νέα σχολική χρονιά, να συμβάλλουμε όλοι ακόμη περισσότερο για μια Δημόσια Παιδεία που "τολμάει", που δίνει έμφαση στην καινοτομία, στον πολιτισμό, στην ανθρωπιά.

Να έχουμε υγεία, δύναμη, να ανταμώσουμε το Σεπτέμβριο 2014.

«Θερμές» ευχές για καλό καλοκαίρι!

Ηλίας Κούλαλης
Καθηγητής Πληροφορικής, 1ο ΓΕΛ Ξάνθης