Το σχολείο μας τιμά τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς



Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας, τίμησε τη συνάδελφο μας Παρασκευή Σπύρου, που συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Η εκδήλωση έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε μετά από καιρό και να συζητήσουμε με την κ. Σπύρου! Είχαμε τη χαρά να μοιραστούμε τις εμπειρίες της και αναμνήσεις από το παρελθόν.

Μας επιφύλαξε μια έκπληξη, φέρνοντας πλούσια εδέσματα, για να ευχαριστήσει το σύλλογο διδασκόντων και 'μεις με τη σειρά μας, της κάναμε ένα συμβολικό δώρο.

Ευχαριστίες

Ο σύλλογος διδασκόντων, θα ήθελε να ευχαριστήσει και να εξαίρει, τους συνταξιούχους συναδέλφους μας, για το πολύτιμο έργο που πρόσφεραν τόσα χρόνια. Για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο σχολείο και γενικότερα στην εκπαίδευση. Για το ήθος και το χαρακτήρα τους, που είναι πρότυπο για μας τους υπόλοιπους. Το φιλότιμο, τη συνεχή προσπάθεια και τη μαχητικότητα που επέδειξαν.

Η Δημόσια Παιδεία, οι μαθητές μας, χρειάζονται εκπαιδευτικούς που προσπαθούν πάντα για το καλύτερο, που εμπνέουν, που δεν φοβούνται να τολμήσουν, να καινοτομήσουν, να αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Κάθε συμβουλή τους, κάθε σκέψη τους, τα κρατάμε ως πολύτιμο θησαυρό. Στα χρόνια που διανύουμε, χρειαζόμαστε φάρους αξιών και αρχών, να "φωτίζουν" το δρόμο μας, να μας βγάζουν από τα σκοτάδια που πέφτουμε, στη μεγαλόπνοη πορεία που έχουμε χαράξει στη δημόσια εκπαίδευση.

Ηλίας Κούλαλης
Καθηγητής Πληροφορικής, 1ο ΓΕΛ Ξάνθης

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση: