Το σχολείο μας στο European School Radio



Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή την Κυριακή (2-12-2012) στις 4:00 μ.μ. έχουμε πρεμιέρα!

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο με την επωνυμία ?European School Radio? είναι το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο. Eντάσσεται σε μια ευρύτερη εκπαιδευτική φιλοσοφία η οποία θέλει το μαθητή να βλέπει το σχολείο ως χώρο δημιουργίας και έκφρασης. Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο έχει ως σκοπό να προβάλλει τις ιδέες, τις δημιουργίες, τις ανησυχίες της μαθητικής κοινότητας και να τις επικοινωνεί με το σήμερα, δημιουργώντας ένα δίκτυο σχολείων και μαθητών/τριων οι οποίοι θα επιτελούν την λειτουργία του διαδικτυακού μαθητικού ραδιοφώνου.

Πιστεύοντας και εμείς ότι το σχολείο πρωτίστως θα πρέπει να λειτουργεί ως χώρος δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης των μαθητών, με πολύ χαρά αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στην όμορφη παρέα που έχει δημιουργήσει το European School Radio.

Αυτή την Κυριακή 2/12/2012, η νέα εκπομπή του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης, βγαίνει στον αέρα! Η εκπομπή μας θα έχει τίτλο «Free your mind» και θα μεταδίδεται κάθε δεύτερη Κυριακή στις 4.00 μ.μ.

Ελπίζουμε, οι εκπομπές που ετοιμάζουν οι μαθητές μας να σας αρέσουν, να σας διασκεδάσουν, να σας ενημερώσουν, να σας προβληματίσουν. Να γεμίσουν τα αυτιά σας με ήχους, εικόνες, χρώματα και αρώματα, αυθεντικά βγαλμένα μέσα από τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό της εφηβικής ηλικίας.

Καλή σας ακρόαση!