Διάκριση στον Εθνικό Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας

Με τη συμμετοχή 10 μαθητών από το τμήμα Β'3, το Σχολείου μας κατέκτησε την Πρώτη θέση στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2022 που διοργάνωσαν η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας.


4ο φύλλο της ψηφιακής εφημερίδας

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε και αυτόν το μήνα με την έκδοση του 4ου φύλλου της ψηφιακής μας εφημερίδας. Διαβάστε σε αυτή την ανάρτηση το πολύ ενδιαφέρον νέο τεύχος.


Φωτογραφίζουμε την πόλη μας

Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 6.00 μ.μ. στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης "Οικία Μάνου Χατζιδάκι" Θα γίνει η εκδήλωση βράβευσης του διαγωνισμού φωτογραφίας: «Φωτογραφίζουμε την πόλη μας, φωτογραφίζουμε τη ζωή μας».


3ο φύλλο της ψηφιακής εφημερίδας

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με τα "ΝΕΑ" του σχολείου μας , το 3ο φύλλο έκδοσης της ψηφιακής εφημερίδας! Σας ευχαριστούμε πολύ, όλο το κοινό μας, για την μεγάλη αποδοχή αυτής της προσπάθειας των μαθητών του σχολείου μας!


Το 2ο φύλλο της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας

Το 2ο φύλλο κυκλοφορίας είναι πλέον γεγονός. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να ευχηθούμε μέσα από την κυκλοφορία του στους αναγνώστες μας Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος το νέο έτος 2022.


Πρόγραμμα Erasmus - Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS στο οποίο συμμετέχει το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών συμμετείχε σε δύο εκπαιδευτικές συναντήσεις, στην Ξάνθη στην πόλη Κιέτι της Ιταλίας.


Νέα ηλεκτρονική εφημερίδα

Η νέα μας ηλεκτρονική εφημερίδα συντάσσεται με μεράκι και αγάπη για την ενημέρωση και την πληροφόρηση από τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης. Διαβάστε εδώ το πρώτο φύλλο.


Προστατεύουμε το περιβάλλον μας

Με ποιους καθημερινούς τρόπους μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας; Ποιες απλές συνήθειες μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία της φύσης; Οι απαντήσεις δίνονται α λα γαλλικά από τους μαθητές του Β2.


3ο Βραβείο για την ταινία μικρού μήκους: Και Αν...

Το σχολείο μας κέρδισε το 3ο βραβείο στον 11ο Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2020-21 με την ταινία "ΚΑΙ ΑΝ" στην κατηγορία Μυθοπλασία. Δείτε εδώ την ταινία και τους συντελεστές της.


Βιωματικό εργαστήριο νοηματικής γλώσσας

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας, διοργανώθηκε στις 25 Μαΐου 2021 στο χώρο του σχολείου μας, ένα ενημερωτικό σεμινάριο σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κωφοί στην καθημερινή τους ζωή.






«Ένα λουλούδι για σένα…»
(Aσπασία Φίτσιου Α6, 29/4/2014)
Οι πόρτες στις σκεπές είναι κλειστές
(Kita, 11/4/2014)
Προγραμματισμός Υπολογιστών
(G Pap, 10/4/2014)
Έρωτας
(Ελευθερία Πλετσίδου Α5, 13/3/2014)
Αγάπη
(Ελένη Πλατή Α5, 13/3/2014)
Ερωτική εξομολόγηση
(Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος Α5, 13/3/2014)
Έρωτας
(Ειρήνη Σεμερτζίδου Α5, 13/3/2014)
Είναι η ποίηση
(Ελισάβετ Παρασκευοπούλου Α5, 5/3/2014)
Ένα άσπρο περιστέρι
(Αλέξανδρος Πανταζίδης Α5, 5/3/2014)
Ένα παιχνίδι του ήλιου
(Χάρης Παπαδάκης Α5, 4/3/2014)