Αργυρό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Χημείας

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης συγχαίρουν τον μαθητή της Γ΄ Λυκείου Γιάννη Καραγεωργίου για την κατάκτηση Αργυρού Μεταλλίου στην Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας.


Διάκριση στο διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρείας

Ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου της Θετικής κατεύθυνσης Γιάννης Καραγεωργίου πέρασε και θα διαγωνιστεί στην τελική φάση του Διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρείας το Σάββατο 5 Ιουνίου.


Χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Χημείας

Ο σύλλογος διδασκόντων, συγχαίρει θερμά τον μαθητή μας, Καραγεωργίου Ιωάννη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη φετινή Ολυμπιάδα Χημείας που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη από 23 μέχρι 29 Ιουλίου 2020.


Διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιοηθικής

Σημαντική διάκριση έλαβε το σχολείο μας στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Βιοηθικής που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και το Εργαστήρι Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.


Βραβείο στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης

Το σχολείο μας απέσπασε βραβείο ειδικής μνείας για το υψηλό μουσικό-καλλιτεχνικό επίπεδο, που σταθερά επιδεικνύει στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης που έγιναν στη Θεσσαλονίκη.


Ο Μεταφραστής

To σχολείο μας συμμετέχει για 3η φορά στον 8ο Διεθνή μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους, με την πεντάλεπτη ταινία των μαθητών του Β4 «Ο Μεταφραστής».


Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Λάβετε μέρος στον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργανώνει το 3ο ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου Σχολής με τίτλο "Στιγμές..."


Ενημερωτική συνάντηση EUROSCOLA

Tη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την Υπεύθυνη Πληροφόρησης και Επικοινωνίας του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ξάνθης, Γεωργία Θεοδώρα Ιντζέ.


Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Ο Θαλής»

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου διεξήχθη στο σχολείο μας ο 77ος Μαθητικός διαγωνισμός στα μαθηματικά, «Ο Θαλής». Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 146 μαθητές γυμνασίων και λυκείων του νομού μας.


Ξανά στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής οι μαθητές μας

Με τα «χρυσά» εισιτήρια για την πρωτεύουσα της Ινδίας το Νέο Δελχί επέστρεψαν από την Αθήνα οι 2 ομάδες ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.






«Ένα λουλούδι για σένα…»
(Aσπασία Φίτσιου Α6, 29/4/2014)
Οι πόρτες στις σκεπές είναι κλειστές
(Kita, 11/4/2014)
Προγραμματισμός Υπολογιστών
(G Pap, 10/4/2014)
Έρωτας
(Ελευθερία Πλετσίδου Α5, 13/3/2014)
Αγάπη
(Ελένη Πλατή Α5, 13/3/2014)
Ερωτική εξομολόγηση
(Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος Α5, 13/3/2014)
Έρωτας
(Ειρήνη Σεμερτζίδου Α5, 13/3/2014)
Είναι η ποίηση
(Ελισάβετ Παρασκευοπούλου Α5, 5/3/2014)
Ένα άσπρο περιστέρι
(Αλέξανδρος Πανταζίδης Α5, 5/3/2014)
Ένα παιχνίδι του ήλιου
(Χάρης Παπαδάκης Α5, 4/3/2014)