Σαρακοστή χωρίς χαλβά δε γίνεται...



Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Έτσι λοιπόν κι εμείς στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος «Γεύσεις του τόπου μου. Θύμησες, χρώματα κι αρώματα» φτιάξαμε τον παραδοσιακό σιμιγδαλένιο χαλβά και τον προσφέραμε στους συναδέλφους μας στην έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής.

Τη συνταγή δε θα σας την αποκαλύψουμε παρά μόνο στο τέλος της σχολικής μας χρονιάς στο συνταγολόγιό μας!

Σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή

Οι υπεύθυνες Καθηγήτριες
Λαγού Κωνσταντίνα
Μπαχτσιαβάνη Σταματία