Μια γιορτή γεμάτη συγκίνηση



Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, μέσα στο ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Αμφιθέτρο Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας και του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης!

Όλοι όσοι παραβρεθήκαμε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ζήσαμε έντονες στιγμές γεμάτες από συγκίνηση και έντονα συναισθήματα. Μας δώθηκε η δυνατότητα να αποδεχτούμε τη διαφορετικότητα και ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου. Να σεβόμαστε τις ευκαιρίες του καθέ ατόμου στη ζωή, στη μόρφωση, στην ελεύθερη έκφραση! Υπάρχει αρκετή σκληρότητα σε αυτόν τον κόσμο και με τη γιορτή ορμώμενοι, θυμηθήκαμε πώς είναι να είσαι Άνθρωπος!

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά, το Δήμο Ξάνθης, για την παραχώρηση του Δημοτικού Αμφιθέατρου Ξάνθης. Τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, κκ. Κωνσταντίνα Λαγού, θεολόγο, Γλυκερία Νότα, νομικό, Ιωακείμ Παπαδόπουλο, θεολόγο και από πλευράς Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, την κ. Μαγδαληνή Ζησοπούλου, για την οργάνωση και επιμέλεια της γιορτής. Φυσικά, όλους τους υπέροχους μαθητές/τριες που συμμετείχαν και μας πρόσφεραν, αυτές τις στιγμές, γεμάτες συγκίνηση!

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του Λυκείου μας, στα παιδιά του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, στους καθηγητές του σχολείου μας και στους εργαζόμενους του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, που εμπνεύστηκαν και εργάστηκαν με ζήλο για την πραγματοποίηση της ιδιαίτερης αυτής εκδήλωσης!

Ηλίας Κούλαλης
Καθηγητής Πληροφορικής, 1ο ΓΕΛ Ξάνθης

...