Τραγούδια γεμάτα ψυχή από δύο μοναδικά παιδιά



Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

H Μαριέττα και ο Κωνσταντίνος είναι μαθητές του Λυκείου μας. Η Μαριέττα δίνει φέτος πανελλαδικές και ο Κωνσταντίνος πηγαίνει στη δευτέρα Λυκείου. Άριστοι μαθητές, υπέροχα παιδιά, άνθρωποι με ήθος και αρχές, με προσωπικότητα που τους κάνει και ξεχωρίζουν. Εκτός των παραπάνω, όμως, είναι ξεχωριστοί και για το μουσικό τους ταλέντο. Γράφουν στίχους, συνθέτουν μουσική και τραγουδούν. Τους ζητήσαμε να μας κάνουν μια μικρή παρουσίαση των τραγουδιών που έγραψαν τον τελευταίο καιρό και ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη χαρά και προθυμία.

Εμείς χαιρόμαστε παιδιά για σας, σας ευχαριστούμε για τα όμορφα τραγούδια που θα κοσμήσουν την ιστοσελίδα του Λυκείου μας. Σας ευχόμαστε να είστε πάντα γεμάτοι υγεία, γεμάτοι χαρά, να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Και μια μικρή υπενθύμιση: «Η επιτυχία είναι το γενέθλιο δικαίωμα κάθε ανθρώπου».

Βάγια Παπαδοπούλου, Φιλόλογος<

Aκολουθεί το κείμενο των μαθητών:

Τραγούδια, λόγια ψυχής

Αυτά τα τραγούδια, γραμμένα το 2013-2014, είναι λόγια ψυχής. Ελπίζουμε να σας αγγίξουν, δεν μπορούμε να πούμε πιο πολλά?. Ό,τι είναι να πουν, θα σας το πουν μόνα τους!

- Without you ? Στίχοι / Μουσική/Κιθάρα / Φωνή: Μαριέττα Σοϊλεμέ

- The one I love ? Στίχοι: Κωνσταντίνος Μάλλιος, Μουσική/Κιθάρα / Φωνή: Μαριέττα Σοϊλεμέ

- Everything - Στίχοι / Μουσική/Κιθάρα / Φωνή: Μαριέττα Σοϊλεμέ

-Hello - Στίχοι / Μουσική/Κιθάρα / Φωνή: Μαριέττα Σοϊλεμέ

-Welcome - Στίχοι / Μουσική: Μαριέττα Σοϊλεμέ /Κιθάρα Φωνή: Κωνσταντίνος Μάλλιος , Φωνή: Μαριέττα Σοϊλεμέ

Τα δυο τελευταία τραγούδια, το Welcome και το Hello, γράφτηκαν για να μεταφέρουν ένα μήνυμα σχετικά με τις συνθήκες ζωής που επικρατούν στις μέρες μας. Ελπίζουμε να ακουστεί λοιπόν το μήνυμα αυτό.

Τα video έγιναν από τον Κωνσταντίνο Μάλλιο και μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω τραγούδια στη σελίδα μας: https://www.facebook.com/soileme?fref=ts

Mαριέττα Σοϊλεμέ
Κωνσταντίνος Μάλλιος