Διάκριση πολιτιστικού προγράμματος



Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η δράση Μάθηση 2.0 plus φιλοδοξεί να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η δικτύωση νέων και ενηλίκων, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, καθώς και οι καλές πρακτικές και καινοτομικές πρωτοβουλίες των νέων μπορούν να ενισχύουν την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση.

Το σχολείο μας συμμετείχε με το πολιτιστικό πρόγραμμα «Ταξιδεύω στην Ευρώπη μέσα από ένα Ιστολόγιο» στην παραπάνω δράση, με την υποβολή υποψηφιότητας στην ανοικτή πρόσκληση για την ανάδειξη καινοτομικών πρωτοβουλιών και καλών πρακτικών.

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποβολών ολοκληρώθηκε και από τις 91 συνολικά υποβολές, το πρόγραμμα «Ταξιδεύω στην Ευρώπη μέσα από ένα Ιστολόγιο» διακρίθηκε λαμβάνοντας ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ενδιαφέροντος και καλής πρακτικής.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της αξιολόγησης των καλών πρακτικών για την εκπαίδευση και μάθηση 2.0 θα ανακοινωθούν στην ημερίδα ενημέρωσης και διαλόγου της δράσης Μάθηση 2.0 plus, την Τετάρτη 27/6/2012 στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν ενεργά στο πολιτιστικό πρόγραμμα, αποδεικνύοντας σε όλους ότι η καλή δουλειά, που γίνεται με πολύ κόπο και μεράκι, πάντα ανταμείβεται!

Η συντονίστρια του προγράμματος

Κώττη Βασιλική