Βιντεοθήκη



(Διάρκεια 5:59)
Το Pilobolus Dance Theatre είναι ένα είδος μουσικοχορευτικής παράστασης αλλιώτικο απ? όλα τα άλλα, στο οποίο καλλίγραμμα και ευέλικτα κορμιά χορευτών σύγχρονου χορού ενώνονται σχηματίζοντας έναν μαγικό πίνακα ζωγραφικής.


(Διάρκεια 4:33)
Το ξεχωριστό σόου του Yann Frisch περιέχει μερικά από τα πιο γρήγορα ταχυδακτυλουργικά που έχουμε δει.


(Διάρκεια 3:43)
Η αγορά μουσικού οργάνου για την μέση οικογένεια που ζει στην πόλη Cateura της Παραγουάης αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Την ίδια στιγμή, μελωδίες του Μότσαρτ, ακούγονται σχεδόν κάθε μέρα, όχι επειδή κάποιος τους χάρισε μουσικά όργανα, αλλά διότι τα έφτιαξαν μόνοι τους από υλικά που μάζεψαν από την χωματερή που υπάρχει δίπλα στην πόλη τους.


(Διάρκεια 3:43)
Δύσκολο να αποφασίσουμε τι είναι πιο εντυπωσιακό στο «Moonwalk»: Το φεγγάρι ή ο άνθρωπος που περπατάει σε ένα σχοινί με φόντο το φεγγάρι; Ο σχοινοβάτης είναι ο Dean Potter ένας ιδιαίτερα γνωστός για τις ριψοκίνδυνες «αποστολές» του.


(Διάρκεια 4:34)
Δεν ειναι κάτι που βλέπεις συχνά. Στην ορχήστρα αυτή εκτός από κρουστά, πνευστά και έγχορδα θα βρει κανείς και? μια γραφομηχανή! Το κοντσέρτο δόθηκε το 2011 στην Εθνική Μουσική Σκηνή της Μαδρίτης, με τίτλο "Φωνές για την Ειρήνη". Την ορχήστρα διευθύνει ο Μιγκουέλ Ροά, και σολίστ, στη γραφομηχανή, είναι ο Αλφρέδο Ανάγια.