Βιντεοθήκη



(Διάρκεια 2:22)
Εργάζεσαι σκληρά αλλά δεν σε υπολογιζεί κανείς και, φυσικά, δεν πληρώνεσαι καλά. Ένα βράδυ, όμως, σου παρουσιάζεται μια μαγική ευκαιρία για να πάρεις πίσω μερικά απο τα «χρωστούμενα». Πως αντιδράς;


(Διάρκεια 0:59)
Ταινία μικρού μήκους (ενός λεπτού) από τους φοιτητές του τεχνολογικού κολεγίου SAE. Γυρίστηκε για να μεταφέρει το μήνυμα ότι η πραγματική αναπηρία είναι η άγνοια των δυνατοτήτων του ανθρώπου.


(Διάρκεια 1:48)
Αυτή η μικρού μήκους ταινία δείχνει τη δύναμη των λέξεων που μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Αλλάζοντας τα λόγια σου, μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο σου!


(Διάρκεια 5:17)
Μια φορα και ένα καιρό σε μια χώρα μακρινή ζούσε ένα αγόρι διαφορετικό απο όλα τα άλλα. Τον έλεγαν Ευτύχη. Ολα κυλούσαν ήρεμα στη ζωή του ώσπου κάποτε, πριν πολλά πολλά χρόνια ένα γεγονός έγινε η αιτία για να δει τη ζωή με άλλα μάτια. Δείτε την βραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Κωνσταντίνου Πιλάβιου.


(Διάρκεια 6:10)
Η ακόλουθη ταινία μικρού μήκους βραβεύθηκε ως η καλύτερη ταινία στο 56ο Διεθνές Φεστιβάλ του Βερολίνου το 2006 με θέμα ?Τροφή, γεύση και πείνα?. Ο δημιουργός της λέγεται Ferdinand Dimadura και είναι από τις Φιλιππίνες, όπου και γύρισε την συγκεκριμένη ταινία.