Γεύσεις του τόπου μας. Θύμησες, χρώματα κι αρώματα
Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015
4 Δεκεμβρίου εορτή της Αγίας Βαρβάρας
Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος: «Γεύσεις του τόπου μας. Θύμησες, χρώματα κι αρώματα», φτιάξαμε την παραδοσιακή βαρβάρα μαζί με τους μαθητές μας τηρώντας με αυτό τον τρόπο το έθιμο που επιτάσσει η παράδοσή μας κατά την ημέρα αυτή.
Η συνταγή καθαρά παραδοσιακή και ιδιαίτερη αλλά δε θα σας την αποκαλύψουμε παρά μόνο στο τέλος της χρονιάς θα τη δείτε στο συνταγολόγιό μας.
Οι υπεύθυνες καθηγήτριες
Λαγού Κωνσταντίνα
Μπαχτσιαβάνη Σταματία
Στεφανίδου Γεσθημανή
Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την ημέρα αυτή:
|