Υψηλή διάκριση στα Μαθηματικά



Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Δεύτερος πανελλαδικά κατατάχθηκε ο μαθητής του 1ου ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ Γαλανόπουλος Σπύρος, αφού έλαβε μέρος στους τέσσερις διαγωνισμούς μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Ο μαθητής του 1ου ΓΕΛ θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 36η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα που θα γίνει στη Μολδαβία από 30 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2019.

Ο Σπύρος, που είναι ένας ευφυής νέος, προσηλωμένος στους στόχους του, εργατικός και αγαπητός στους συμμαθητές του, μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες επιτυχίες. Το 2017 διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής και το 2018 κατατάχθηκε έβδομος πανελλαδικά μετά τους τέσσερις διαγωνισμούς μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής.

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου, ιδιαίτερα περήφανοι και συγκινημένοι για τη μεγάλη επιτυχία του μαθητή τους, συγχαίρουν τον ίδιο και την οικογένεια του.

Επίσης, συγχαίρουν και τον μαθητή του 3ου Γυμνασίου Ξάνθης Γεωργελέ Γεώργιο, ο οποίος κατατάχθηκε 6ος πανελλαδικά, και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων που θα γίνει στην Κύπρο.

Ευχόμαστε ολόψυχα, Σπύρο και Γιώργο, να τιμήσετε τη γαλανόλευκη, την Ξάνθη και το σχολείο σας με ένα Ολυμπιακό Μετάλλιο.