Καλή Σχολική Χρονιά!



Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012, στις 10.30 πμ στο 1ο ΓΕΛ Ξάνθης ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2012-2013. Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Δ?ΣΣ, Αντισυνταγματάρχης κ. Χρήστος Μηλιατζίδης, η εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Γεωργία Μαραγκού, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης & Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης κ. Ιωάννης Δρεμσίζης, και ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Ξάνθης κ. Μιχάλης Μαλαμίδης.

Στις μαθήτριες, τους μαθητές και στο Σύλλογο των Διδασκόντων του σχολείου μας χαιρετισμούς και ευχές για τη νέα σχολική χρονιά απηύθυναν ο Μητροπολίτης, η κ. Μαραγκού και ο Διευθυντής του Λυκείου μας κ. Γεώργιος Παπαθανασίου.

Στη συνέχεια, τα παιδιά πήραν τα νέα τους βιβλία, ενώ τα μέλη του Συλλόγου των Καθηγητριών & Καθηγητών πρόσφεραν χειροποίητα κεράσματα στους εκπροσώπους των αρχών και αντάλλαξαν ευχές για υγεία, δύναμη και πρόοδο τη νέα αυτή σχολική χρονιά.