..από τη Microsoft στο 1ο ΓΕΛ Ξάνθης



Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014, είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο σχολείο μας, τον κ. Σάββα Παραστατίδη, ειδικό συνεργάτη της Microsoft στην ανάπτυξη λογισμικού!

Ήρθε με μεγάλη προθυμία στο σχολείο μας και έκανε μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία στους μαθητές μας! Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με ερωτήσεις και περαιτέρω εμβάθυνση στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Οι μαθητές μας, είχαν την ευκαιρία να θέσουν τους προβληματισμούς και τις απορίες τους σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που θέλησαν να μάθουν πώς μπορούν να δουλέψουν για την εταιρία Microsoft!

Πραγματοποιήθηκε σε real-time, επίδειξη του λογισμικού Cortana και είδαμε τις δυνατότητες και τις διευκολύνσης που παρέχει, ο ψηφιακός βοηθός της Microsoft.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Παραστατίδη για την μεγάλη προθυμία του, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του σχολείου μας!

Ο λόγος του, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους μαθητές του σχολείου μας, κίνητρο περαιτέρω συνέχισης των σπουδών τους και πολλαπλασιαστής εμπλούτισης γνώσεων!

Ηλίας Κούλαλης
Καθηγητής Πληροφορικής, 1ο ΓΕΛ Ξάνθης

...