Βιντεοθήκη



(Διάρκεια 1:14:32)
Η ζωή του Μάνου Χατζιδάκι ξετυλίγεται μέσα από την μοναδική αφήγηση του Διονύση Σαββόπουλου. Το εύρος, το βάθος και η επίδραση του έργου του μεγάλου καλλιτέχνη αλλά και το ήθος, η ασυμβίβαστη αξιοπρέπεια και η ευγένεια μιας από τις μεγαλύτερες μορφές που ανέδειξε ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός, μέσα από ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ.


(Διάρκεια 55:57)
Η ζωή και το έργο του Νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη με τη Μαρία Ναυπλιώτου να εκφράζει με την παρουσία της την ιδιαίτερη αισθητική προσέγγιση του πορτρέτου για τον ποιητή, με στόχο την αφύπνιση ερεθισμάτων που θα μπορούσαν να ανοίξουν δρόμους προς την ποίησή του.


(Διάρκεια 2:24)
Καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός συνεχώς αυξάνεται, παρακολουθήστε σε αυτό το video ποιες είναι σήμερα οι δέκα πολυπληθέστερες χώρες στον πλανήτη μας.

To be Greek (13-05-2014)

(Διάρκεια 11:54)
Ένα εξαιρετικό βίντεο που μας δείχνει το πως αισθάνεται κάθε Έλληνας απ'όπου και αν βρίσκεται στη γη! Ευχαριστούμε τους Έλληνες της Αμερικής για αυτό το βίντεο.


(Διάρκεια 7:10)
Ένα συγκινητικό βίντεο το οποίο ευχαριστεί την Ελλάδα για όσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα, έφτιαξε μια ομάδα από ισπανούς μαθητές με τη βοήθεια των καθηγητών τους. Το βίντεο, είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα, και της αποδίδει φόρο τιμής για το ρόλο της σε γλώσσα, επιστήμες, τέχνες, φιλοσοφία, κλπ.