«Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη»


Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η γιορτή του 1ου Γενικό Λύκειο Ξάνθης & του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης

Με τον τίτλο «Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη-Χριστούγεννα 2014», μια συνδιοργάνωση του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης και του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Λυκείου μας.

Προσέλευση και Έναρξη γιορτής

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Λυκείου μας θα προσέλθουν στην εκκλησία της Του Θεού Σοφίας, στις 8:30πμ για τη λειτουργία.

Κατόπιν, στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου στις 10.30 πμ προκειμένου να πάρουν παρουσίες.

Το πνεύμα της γιορτής

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ψυχική καλλιέργεια και η ορθή αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων της διαφορετικότητας των συνανθρώπων μας, έχοντας υπόψη το πνεύμα που αποπνέει η επικείμενη γιορτή των Χριστουγέννων.

Οι συντελεστές

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας συνδιοργανώνεται από το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης και το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, υπό την εποπτεία, εκ μέρους του σχολείου μας, των καθηγητών κκ. Κωνσταντίνα Λαγού, θεολόγο, Γλυκερία Νότα, νομικό, Ιωακείμ Παπαδόπουλο, θεολόγο. Από πλευράς Ψυχολογικού Κέντρου, υπεύθυνη της γιορτής είναι η κ. Μαγδαληνή Ζησοπούλου.

Πολλά συγχαρητήρια και ένα «ευχαριστώ» μέσα απ? την καρδιά μας στα παιδιά του Ψυχολογικού Κέντρου και στους μαθητές του Λυκείου μας, που συμμετέχουν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!

Εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης