1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος


Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Την Κυριακή 30 Νοέμβριου 2014, διεξήχθη στη Ξάνθη, ο 1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος . Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης μας, έτοιμοι να συμμετέχουν σ' αυτήν τη γιορτή αθλητισμού, που στήθηκε από νωρίς το πρωί. Μαθητές από το σχολείο μας, εκεί κι αυτοί, δεν γινόταν να λείπουν από αυτήν τη χαρά! Με χαμόγελο και διάθεση, απολάμβαναν την κάθε στιγμή! Ο τερματισμός μας βρήκε όλους μαζί, να γιορτάζουμε, να πανηγυρίζουμε την αλύγιστη θέληση μας, το ανίκητο πείσμα μας!

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά, τους διοργανωτές, πολιτιστικό-αθλητικό σύλλογο xanthirunners, για την άψογη οργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης. Τους δεκάδες εθελοντές που παρείχαν κάθε βοήθεια, σε όλους τους αθλητές. Τις μαθήτριες/μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν! Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, έδειξαν πάθος και θέληση, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής! Σημασία έχει η συμμετοχή τους, το ομαδικό πνεύμα και η αυταπάρνηση που επέδειξαν!

Η επιτυχία της εκδήλωσης, απέδειξε ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, δημιουργούνται φιλίες, σφυρηλατούνται δημιουργικές σχέσεις. Όλη η πόλη έγινε μια αγκαλιά. Οι άνθρωποι μαθαίνουν να συνεργάζονται, να νοιάζονται.

Ηλίας Κούλαλης
Καθηγητής Πληροφορικής, 1ο ΓΕΛ Ξάνθης


...
Εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης