WeBlog Uread στο τυπογραφείο


Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά από πολύ μεράκι, πολύ διάθεση και έμπνευση, ολοκληρώθηκε το τελευταίο στάδιο του πολιτιστικού προγράμματος We Blog Uread. Το αποτέλεσμα, ένα βιβλίο, που περιλαμβάνει όλες τις φάσεις του προγράμματος, όλο το υλικό που παράχθηκε, κάθε δραστηριότητα. Πλαισιώνεται από φωτογραφικό υλικό, που αποτυπώνει τις δραστηριότητες που έγιναν, τις δράσεις που συμμετείχαμε.

Το "ταξίδι" είχε ξεκινήσει πριν ένα χρόνο, μαζί με τη φιλόλογο Βάγια Παπαδοπούλου. Υπήρξε πληθώρα παραγωγής από πρωτότυπα κείμενα, σκίτσα, στίχους, ζωγραφική. Πέρασε από πολλά στάδια έντονου δημιουργικού οίστρου, έντονων συγκινήσεων και συναισθημάτων. Φτάσαμε να βραβεύσουμε τους μαθητές-μαθήτριες μας και πολλοί πίστευαν ότι εκεί τελείωσε. Χρωστούσαμε σ' αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν και στους εαυτούς μας, ένα βιβλίο που θα μας υπενθυμίζει, όλες τις στιγμές που βιώσαμε.

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά, την Περιφέρεια της Ανατολ.Μακεδονίας-Θράκης και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Φώτη Καραλίδη, τους μαθητές του σχολείου μας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης για την έμπρακτη στήριξή του, το σύλλογο Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης, για τη σταθερή εμπιστοσύνη που έδειξε.

Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή pdf

Ηλίας Κούλαλης
Καθηγητής Πληροφορικής, 1ο ΓΕΛ Ξάνθης

κάντε κλικ παρακάτω, για να δείτε το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή!

Εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης