Το blog μας στην εφημερίδα του Πειραματικού


Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Πριν λίγες μέρες, το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης μας έκανε την τιμή και τη χαρά να παρουσιάσει το blog του σχολείου μας στην ηλεκτρονική του εφημερίδα. Πρόκειται για μια εφημερίδα, που παρουσιάζει εκπαιδευτικά νέα, τοπικές ειδήσεις, δράσεις των μαθητών, αξιοσημείωτα εκπαιδευτικά βίντεο.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση έρχεται ως επιβράβευση της φιλότιμης προσπάθειας των μαθητών του Λυκείου μας και της ακούραστης και ακατάβλητης συμπαράστασης των φιλολόγων τους, να παράγουν κείμενα, μεγάλου ενδιαφέροντος.

Είναι μια δικαίωση, στην απόπειρα των μαθητών μας να επικοινωνήσουν και να εκφράσουν ξεχωριστά κομμάτια της ψυχής τους, με δικά τους κείμενα, ποιήματα, κριτικές, ζωγραφιές.

Διαπιστώνουμε, ότι τελικά το Διαδίκτυο, είναι ένα σπουδαίο εργαλείο, στη διάδοση ιδεών, μορφών τέχνης, στην επικοινωνία της ευαίσθητης ψυχής.

Προτρέπουμε όλους τους επισκέπτες μας, να μπουν στην ηλεκτρονική εφημερίδα, να διαβάσουν την ανάρτηση και τα σχόλια:
http://2prot-peir-gym-thess.blogspot.gr/2014/02/1.html

Ευχαριστούμε πολύ το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης για την ηλεκτρονική τους φιλοξενία! Τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην ιδιαίτερα αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλει για την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας τους.

Ηλίας Κούλαλης Καθηγητής Πληροφορικής, 1ο ΓΕΛ Ξάνθης

Εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης