Ημέρα Μνήμης Ολοκαυτώματος των Εβραίων

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των ερευνητικών εργασίών το σχολείο μας τίμησε την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων.


Εορτασμός Τριών Ιεραρχών

Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών κορυφώθηκε με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας υπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονος.


Ημέρα αφιερωμένη στα άτομα με ειδικές ανάγκες

Στις 3 Δεκεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στα άτομα με ειδικές ανάγκες, η Α Λυκείου συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία με τα παιδιά και τους γονείς από το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία και το σχολείο τυφλών και αμβλυώπων.


Μαθήτριες έκοψαν τις κοτσίδες τους

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο χώρο του σχολείου οι μαθήτριές μας που επιθυμούσαν να γίνουν εθελόντριες - δωρήτριες έκοψαν τις κοτσίδες τους σε μια κίνηση τόσο ουσιαστική όσο και συμβολική.


Μια γιορτή γεμάτη συγκίνηση

Σε συνδιοργάνωση με το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Λυκείου μας.


Δύο μαθήτριές μας στο Στρασβούργο

Στο πλαίσιο του μαθητικού διαγωνισμού EUROSCOLA, το σχολείο μας εκπροσώπησαν στο Στρασβούργο οι μαθήτριες, Ελένη Ντούμου και Δάφνη Θεοδωρακέα.


Γιορτή 25ης Μαρτίου

Παραμονή της επετείου της 25ης Μαρτίου, το σχολείο μας, πραγματοποίησε τη γιορτή του, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Εντυπωσιακή γιορτή, γεμάτη συγκίνηση!


Όχι στη σχολική βία κάνοντας ποδήλατο

Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα φαινόμενο που δεν είναι αποδεκτό. Το καταγγέλλουμε ανοιχτά και μιλάμε γι' αυτό. Στέλνουμε το μήνυμα σε κάθε γειτονιά της Ξάνθης, κάνοντας ποδήλατο υπενθυμίζοντας τα οφέλη της άσκησης.


Casting για τη νέα μας ταινία μικρού μήκους

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης (αμέσως μετά τη σχολική μας εορτή) θα γίνει casting για την επιλογή των ηθοποιών της νέας μας ταινίας μικρού μήκους.


Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο εορτασμός της επέτειου της Ελληνικής Επανάστασης. Στη φετινή μας γιορτή παρουσιάστηκε η επίδραση που είχε η Ελληνική επανάσταση στις διάφορες μορφές τέχνης.


«Ένα λουλούδι για σένα…»
(Aσπασία Φίτσιου Α6, 29/4/2014)
Οι πόρτες στις σκεπές είναι κλειστές
(Kita, 11/4/2014)
Προγραμματισμός Υπολογιστών
(G Pap, 10/4/2014)
Έρωτας
(Ελευθερία Πλετσίδου Α5, 13/3/2014)
Αγάπη
(Ελένη Πλατή Α5, 13/3/2014)
Ερωτική εξομολόγηση
(Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος Α5, 13/3/2014)
Έρωτας
(Ειρήνη Σεμερτζίδου Α5, 13/3/2014)
Είναι η ποίηση
(Ελισάβετ Παρασκευοπούλου Α5, 5/3/2014)
Ένα άσπρο περιστέρι
(Αλέξανδρος Πανταζίδης Α5, 5/3/2014)
Ένα παιχνίδι του ήλιου
(Χάρης Παπαδάκης Α5, 4/3/2014)