Βραβείο στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης

Το σχολείο μας απέσπασε βραβείο ειδικής μνείας για το υψηλό μουσικό-καλλιτεχνικό επίπεδο, που σταθερά επιδεικνύει στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης που έγιναν στη Θεσσαλονίκη.


Ο Μεταφραστής

To σχολείο μας συμμετέχει για 3η φορά στον 8ο Διεθνή μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους, με την πεντάλεπτη ταινία των μαθητών του Β4 «Ο Μεταφραστής».


Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Ο Θαλής»

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 διεξήχθη ο 78ος Μαθητικός διαγωνισμός στα μαθηματικά, «Ο Θαλής». Τέσσερεις μαθητές του σχολείου μας συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των επιτυχόντων.


Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Λάβετε μέρος στον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργανώνει το 3ο ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου Σχολής με τίτλο "Στιγμές..."


Ενημερωτική συνάντηση EUROSCOLA

Tη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την Υπεύθυνη Πληροφόρησης και Επικοινωνίας του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ξάνθης, Γεωργία Θεοδώρα Ιντζέ.


Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Ο Θαλής»

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου διεξήχθη στο σχολείο μας ο 77ος Μαθητικός διαγωνισμός στα μαθηματικά, «Ο Θαλής». Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 146 μαθητές γυμνασίων και λυκείων του νομού μας.


Ξανά στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής οι μαθητές μας

Με τα «χρυσά» εισιτήρια για την πρωτεύουσα της Ινδίας το Νέο Δελχί επέστρεψαν από την Αθήνα οι 2 ομάδες ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.


Έπαινος στο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου

Ο μαθητής της Α' λυκείου του σχολείου μας Γιώργος Χατζηαθανασίου διακρίθηκε με τιμητικό έπαινο για το έργο του με το οποίο συμμετείχε στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας.


Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας ACSTAC

Το σχολείο μας συμμετείχε στο 5ο Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας ACSTAC υποβάλλοντας οκτώ εργασίες. Τρεις από αυτές απέσπασαν βραβείο.


Βραβείο στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης

Το σχολείο μας κατέλαβε το 3ο βραβείο καθώς και το βραβείο κοινού στην κατηγορία "μουσική", στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης που έγιναν στη Θεσσαλονίκη από 25 έως 27 Φεβρουαρίου.


«Ένα λουλούδι για σένα…»
(Aσπασία Φίτσιου Α6, 29/4/2014)
Οι πόρτες στις σκεπές είναι κλειστές
(Kita, 11/4/2014)
Προγραμματισμός Υπολογιστών
(G Pap, 10/4/2014)
Έρωτας
(Ελευθερία Πλετσίδου Α5, 13/3/2014)
Αγάπη
(Ελένη Πλατή Α5, 13/3/2014)
Ερωτική εξομολόγηση
(Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος Α5, 13/3/2014)
Έρωτας
(Ειρήνη Σεμερτζίδου Α5, 13/3/2014)
Είναι η ποίηση
(Ελισάβετ Παρασκευοπούλου Α5, 5/3/2014)
Ένα άσπρο περιστέρι
(Αλέξανδρος Πανταζίδης Α5, 5/3/2014)
Ένα παιχνίδι του ήλιου
(Χάρης Παπαδάκης Α5, 4/3/2014)