Υποτροφίες σε ΗΠΑ για μαθητές Α’ Λυκείου

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και το Τμήμα Δημοσίων Υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα ανακοινώνουν την επέκταση του προγράμματος ανταλλαγής FLEX και στην Ελλάδα.


WE WILL ROCK YOU

Το σχολείο μας στις 7 και 8 Μαΐου 2018 πραγματοποίησε δύο παραστάσεις στο πλαίσιο των γιορτών νεολαίας του δήμου Ξάνθης, με τίτλο WE WILL ROCK YOU.


Διάκριση σε μουσικό διαγωνισμό

Συγχαρητήρια στην Ρωμυλία Μουρβάτη, μαθήτρια της Β' τάξης του σχολείου μας, για τη διάκρισή της στον μουσικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος του Ιδρύματος της Βουλής "Βουλή των Εφήβων"


Ο Μεταφραστής

To σχολείο μας συμμετέχει για 3η φορά στον 8ο Διεθνή μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους, με την πεντάλεπτη ταινία των μαθητών του Β4 «Ο Μεταφραστής».


Μουσικοθεατρική παράσταση «Mamma Mia»

Ας θυμηθούμε πως έκλεισε η προηγούμενη σχολική χρονιά με τη μουσικοθεατρική ομάδα του σχολείου μας να παρουσιάζει στο Δημοτικό Αμφιθέατρο την Μουσικοθεατρική παράσταση «Mamma Mia»


Μουσικοθεατρική παράσταση Mamma Mia

Το σχολείο μας σας προσκαλεί τη Δευτέρα και Τρίτη 8 και 9 Μαϊου στις 20.30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, να παρακολουθήσετε τη μαθητική μουσικοθεατρική παράσταση ?Mamma Mia?


Βραβείο στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης

Το σχολείο μας κατέλαβε το βραβείο κοινού στην κατηγορία "Μουσική" και το β΄ βραβείο στην κατηγορία "Ποίηση" στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης που έγιναν στη Θεσσαλονίκη από 2 έως 4 Μαρτίου.


Κοιτάζοντας τον ουρανό

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε στο σχολείο μας, την εξαιρετική παράσταση «Κοιτάζοντας τον ουρανό» από το θεατρικό εργαστήρι Ανατολικά του Νέστου.


Θεατρική και Μουσική Παράσταση

Την Τετάρτη 11 Μαΐου η θεατρική και η μουσική ομάδα του σχολείου μας παρουσίασαν την ετήσια παράστασή τους στην αίθουσα του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης. Την παράστασή μας τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου.


Σαρακοστή χωρίς χαλβά δε γίνεται...

Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος «Γεύσεις του τόπου μου. Θύμησες, χρώματα κι αρώματα» φτιάξαμε τον παραδοσιακό σιμιγδαλένιο χαλβά και τον προσφέραμε στους συναδέλφους μας στην έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής.


«Ένα λουλούδι για σένα…»
(Aσπασία Φίτσιου Α6, 29/4/2014)
Οι πόρτες στις σκεπές είναι κλειστές
(Kita, 11/4/2014)
Προγραμματισμός Υπολογιστών
(G Pap, 10/4/2014)
Έρωτας
(Ελευθερία Πλετσίδου Α5, 13/3/2014)
Αγάπη
(Ελένη Πλατή Α5, 13/3/2014)
Ερωτική εξομολόγηση
(Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος Α5, 13/3/2014)
Έρωτας
(Ειρήνη Σεμερτζίδου Α5, 13/3/2014)
Είναι η ποίηση
(Ελισάβετ Παρασκευοπούλου Α5, 5/3/2014)
Ένα άσπρο περιστέρι
(Αλέξανδρος Πανταζίδης Α5, 5/3/2014)
Ένα παιχνίδι του ήλιου
(Χάρης Παπαδάκης Α5, 4/3/2014)