Μουσικοθεατρική παράσταση «Mamma Mia»



Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία και θερμή υποδοχή από το κοινό της Ξάνθης ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της θεατρικής ? μουσικής ομάδας του σχολείου μας, που για μια ακόμη χρονιά παρουσίασε μια εξαιρετική δουλειά, σχεδόν επαγγελματική.

Εξήντα περίπου μαθητές και μαθήτριες με καθοδηγήτρια την ψυχή της ομάδας, Εύη Μαυροπούλου, και μουσικό οδηγό τον Άγγελο Μουρβάτη κατάφεραν να προσφέρουν ένα υπερθέαμα μουσικής, χορού, υποκριτικής, ανεβάζοντας το μιούζικαλ Mamma Mia με τα αυθεντικά τραγούδια των Abba, ένα εκ προϊμίου δύσκολο εγχείρημα. Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια ήταν οι κυρίες Δημόκλεια Χατζηκωνσταντινίδου και Λαμπρινή Γλερίδου.

Η επιτυχία, μάλιστα, των παραστάσεων του Μαΐου, που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των γιορτών της νεολαίας, συνετέλεσε στην παρουσίαση του μιούζικαλ και στο φεστιβάλ Via Egnatia, στα στενά του Νέστου, με ενθουσιώδη ανταπόκριση από το κοινό, καθιστώντας το σχολείο μας ως το μοναδικό συμμετέχον σ? αυτές τις εκδηλώσεις.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το μεράκι, τη συνέπεια και το ταλέντο που επέδειξαν. Συγχαρητήρια στην Εύη Μαυροπούλου και στον Άγγελο Μουρβάτη για την αποτελεσματική και με οραματισμό προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια στον σκηνογράφο Αδαμάντιο Γιαντζή για τα υπέροχα σκηνικά. Η συνεργασία όλων και το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα λειτουργεί ως παρακαταθήκη για όμορφα, μελλοντικά θεάματα.

Ο σύλλογος καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την παράσταση:

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την παράσταση: