Παίζω και Διασκεδάζω με τα Μαθηματικά



Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Για δεύτερη χρονιά φέτος, οι μαθητές της μαθηματικής ομάδας του σχολείου μας διοργάνωσαν το παιχνίδι «Παίζω και Διασκεδάζω με τα Μαθηματικά και τη Λογική». Ο διαγωνισμός διεξήχθη την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της πόλη μας, στα πλαίσια των Γιορτών Νεολαίας, που διοργανώνει το κέντρο πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.

Επτά ομάδες από Λύκεια και Γυμνάσια της πόλης μας συμμετείχαν στην εκδήλωση. Την πρώτη θέση έλαβε η ομάδα του 3ου Λυκείου Ξάνθης, τα μέλη της οποίας απέκτησαν και το έπαθλο, μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ από κατάστημα Η/Υ της πόλης μας για τον κάθε μαθητή, προσφορά του Λυκείου μας. Tη δεύτερη θέση της κατάταξης έλαβε το 2ο Λύκειο Ξάνθης και την τρίτη θέση το 1ο Λύκειο Ξάνθης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Διευθυντές των σχολείων, τους συναδέλφους και τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, που επικρατεί έντονα κλίμα ανταγωνιστικό και χρησιμοθηρικό, οι μαθητές των σχολείων του νομού μας ανέδειξαν την αξία του «ε? ?γων?ζεσθαι».

Η δική σας συμμετοχή καθόρισε την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Καθηγητών
και οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης