Έπαινος στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστότοπων



Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και η Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος» σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) διοργάνωσε για το σχολικό έτος 2012-2013 τον 6ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων, όπως μετονομάζεται έπειτα από αιτήματα για συμμετοχές και εκτός Ελλάδος.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 665 εκπαιδευτικοί ιστότοποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η επιτροπή του Διαγωνισμού, με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσε ότι μεγάλος αριθμός των υποψηφιοτήτων παρουσίασε εξαιρετική ποιότητα, όπως επιβεβαιώθηκε και από την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε. Για το λόγο αυτό η επιτροπή αποφάσισε να δώσει ειδικό έπαινο, σε όσους συγκέντρωσαν βαθμολογία >=50, που αντιστοιχεί περίπου στο 10% των καλύτερων ιστότοπων σε κάθε κατηγορία. Η τελική βαθμολογία για κάθε ιστότοπο προέκυψε ως μέσος όρος (ΜΟ) αφού αφαιρέθηκε η υψηλότερη και η χαμηλότερη βαθμολογία από τις έξι κρίσεις που είχε.

Ο ιστότοπος του σχολείου μας συμμετείχε στο διαγωνισμό στην 3η κατηγορία (Γενικά Λύκεια, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΣΕΚ, ΤΕΕ Ειδικής Αγωγή) και απέσπασε Ειδικό Έπαινο (6η θέση).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού: 6οs Διαγωνισμός Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 2013