Η υποδοχή των Ολυμπιονικών στην πλατεία της Ξάνθης



Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η ομάδα Ρομποτικής του σχολείου μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην κατηγορία WRO GEN II ? Ποδόσφαιρο, η οποία έγινε στο Κατάρ από 6 έως 8 Νοεμβρίου 2015. Είχε προηγηθεί η νίκη στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2015 στη Αθήνα και συνδιοργανώθηκε από κοινού από τα εκπαιδευτήρια και τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης WRO HELLAS.

Η ομάδα «RoboSpecialists» αποτελείται από τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του σχολείου μας Πανταζίδη Αλέξανδρο, Παπαδάκη Χαράλαμπο και τον Κόκκινο Βασίλειο ο οποίος αποφοίτησε την περσινή χρονιά, με υπεύθυνο καθηγητή τον Μπαλαφούτη Αθανάσιο καθηγητή Πληροφορικής. Την αποστολή συνόδευσε στο Κατάρ και η Στεφανίδου Γεσθημανή καθηγήτρια μαθηματικών του σχολείου μας.

Σε μια ιδιαίτερη γιορταστική ατμόσφαιρα τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου υποδεχτήκαμε μαζί με τις αρχές της πόλης, την ομάδα Ρομποτικής του σχολείου μας μετά την επιστροφή τους από το Κατάρ.

Στην υποδοχή που έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν τους νικητές ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, ο Βουλευτής Γρηγόρης Στογιαννίδης εκπροσωπώντας και τους άλλους δύο βουλευτές της Ξάνθης, ο Λιμενάρχης του Πόρτο Λάγους Απόστολος Κυλίτσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας Προκόπης Μπουτσιούκης, ο Πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου μας, και φυσικά ο Διευθυντής του σχολείου μας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Σύλλογος των καθηγητών και όλοι οι μαθητές του σχολείου μας.

Πολλά συγχαρητήρια από όλους!

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Δείτε επίσης ένα video από την υποδοχή: