Casting για τη νέα μας ταινία μικρού μήκους



Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μετά από την περσινή μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ταινία μικρού μήκους των μαθητών μας με τίτλο: «Είναι ζήτημα χρόνου», αποκορύφωμα της οποίας ήταν η συμμετοχή στο Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Νάουσας, η ομάδα κινηματογράφου του σχολείου μας ετοιμάζεται και φέτος να γυρίσει μια νέα ταινία μικρού μήκους.

Ο ομάδα σεναρίου ήδη προετοιμάζει πυρετωδώς τις λεπτομερείς του νέου μας σεναρίου. Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί! Δε θα σας αποκαλύψουμε όμως εδώ περισσότερα. Προετοιμαστείτε για άφθονο γέλιο!

Με την παρούσα ανακοίνωση η ομάδα κινηματογράφου του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης θα ήθελε να απευθύνει μια ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας:

Ζητούνται λοιπόν, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας για να συμμετάσχουν (ως ηθοποιοί) στα γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους που προετοιμάζει η ομάδα κινηματογράφου του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να έρθουν την Παρασκευή 15/11/2013 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο (αμέσως μετά τη σχολική μας εορτή) για να συμμετάσχουν στο casting.